Mistä tiedät, onko lainojen yhdistaminen sopiva sinulle?

Pyysimme asiantuntijoita selittämään kolme tapaa lujittaa velkaa.

1. Yhdistä lainat yhteen luottokorttiin.

Yksi tapa vahvistaa velkaa on siirtää luottokorttisi saldo yhdelle pääkortille. Mutta lue huolellisesti hieno tuloste. "Valitse kortti ilman vuosimaksua, ja muista maksaa saldo ennen suotuisan aloitusmaksun päättymistä. Kun olet tehnyt vaihtoehdon, lopeta maksut ostoksilla kortillasi. "

Kun olet siirtänyt saldon, luultavasti haluat säilyttää vanhat korttitilit aktiivisesti - lisäämättä uusia maksuja - alentamalla luoton käyttöastetta. Tämä suhde vertailee käyttämäsi luoton määrää yleiseen saatavaan luottoon ja laskee noin kolmanneksesi luottotietosi. Mitä pienempi suhde, sitä paremmin luottoluokituksesi on.

Onko lainojen yhdistäminen oikein sinulle? Saatat olla hyvä ehdokas luottokortin velkojen konsolidointiin, jos sinulla olisi hyötyä siirtää useita saldot useista kortteista yhteen, suuri laina (tai kortti), toivottavasti pienemmällä korolla. Et ehkä ole hyvä ehdokas luottokortin velkojen vakauttamiselle, jos et ole tällä hetkellä kamppailevat maksamaan luottokorttisi saldot ja luottokelpoisuusasteesi on jo alhainen.

2. Konsolidoidaan kotivaltion luottorajan (HELOC) avulla.

HELOC: n avulla kuluttajat voivat avata oman talonsa takaavan luottorajan. Asunnonomistajat voivat sitten lainata rahaa tarvittaessa velan vakauttamiseksi tai tulevien hätätilanteiden rahoittamiseksi tarvitsematta hakea uutta lainaa mahdollisesti korkeammilla hinnoilla. Ennakkokatkokset aiheuttavat merkittäviä haittoja, koska sinun on maksettava samoja maksuja kuin ensimmäisen kiinnityksen yhteydessä

HELOC: iden katsotaan olevan elinkelpoisia rahoitusvaihtoehtoja niille, jotka kohtaavat suuria kustannuksia ja joilla ei ole hätärahastoa. Koska luottorajan takaa vakuus - talosi - korko on yleensä pienempi. HELOCit ovat myös usein verovähennyskelpoisia. Näiden turvattujen lainojen hinnat ovat alhaisemmat kuin vakuudettomat, kuten luottokorttisi, koska nostat talon tai auton tai jotain muuta arvoa. Vakuudettoman lainan ansiosta olet vain tukenut kykysi maksaa maksuja.

Onko HELOC oikea sinulle? Saatat olla hyvä hakija HELOCille, jos sinulla on suuri määrä velkaa, jonka haluat yhdistää tai haluat ylimääräisen tyynyn tuleviin hätätilanteisiin, ja sinulla on riittävästi pääomaa. Sinun tulisi hakea vain, jos työpaikka ja tulot ovat turvallisia. Et voi olla hyvä ehdokas, jos sinulla on vähän kotivaluutta tai sinun tarvitsee vain jälleenrahoittaa pienempää velkaa. Korkosäästöt pienemmillä määrillä eivät välttämättä korvaa HELOCin korkeampia sulkemiskustannuksia.

3. Konsolidoida henkilökohtaisella laina.

Voit myös jälleenrahoittaa velan kiinteäkorkoisena lainaan yhden kuukauden maksulla, eräpäivänä ja korolla. Luottokorttilainan muuntaminen kiinteäkorkoiseen henkilökohtaiseen lainaan voi parantaa luottopisteitäsi, koska luottoluokituksen suhdeluvut eivät ota erätyyppisiä lainoja huomioon. Sinä olet olennaisesti "pyyhkäisemällä" korttipohjainen velka käyttöasteesta, mikä alentaa sitä.

Onko henkilökohtainen laina sinulle oikein? Saatat olla hyvä ehdokas henkilökohtaiseen lainaan, jos sinulla on useita tilejä, jotka haluat yksinkertaistaa yhdeksi maksuksi ja mahdollisesti pienentää korkoja. Et voi olla hyvä ehdokas henkilökohtaiseen lainaan, jos voit maksaa nykyisen velkanne suhteellisen lyhyessä ajassa.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat