Velkojen vakauttamisen edut ja haitat

Velkojen konsolidointi mahdollistaa useiden lainojen yhdistäminen yhteen ainoaan lainaan, mikä yleensä johtaa kuukausittaiseen maksuun lainanantajalle tai rahoituslaitokselle alemmalla korolla.
Velan vakauttamisen valinta antaa sinulle "elämänlinjan" pelastaaksesi luottotietosi ja aloittaaksesi uudistetun velallisen vapaan elämäsi konsolidaatiolainan maksamisen jälkeen.

Vaikka velan vakauttaminen voi tarjota sinulle parhaan mahdollisen tuloksen, on myös joitain haittoja, jotka ovat tietoisia. Katsotaanpa yleiskuva velkojen konsolidoinnin eduista ja haitoista:

Edut ovat:

Rahoitusasiantuntijoiden mukaan velkojen konsolidointi on edullista niille henkilöille, joilla on vaikeuksia tehdä vähimmäislomaksuja.

Yhdistämislainalla, kuten edellä mainittiin - moninkertaiset maksut tulevat kuukausittaiseen maksuun, joka liittyy alhaisempiin korkoihin. Vakauttaminen puolestaan ​​auttaa velkasi selvittämisessä nopeammin.

Koska sinun on maksettava kerran kuukaudessa, se tekee talousasi helpommaksi hallinnoida kuukausittaisten kulujen budjetointia. Vain yksi kuukausimaksu on huolestuttavaa - myöhästyminen tai maksamatta jättäminen on helppo välttää. Tämä saattaa estää sinua veloittamasta ja vahingoittamasta luottotietojasi tai kohtaamaan oikeudellisia ongelmia.

Velkojen konsolidointi voi hyödyttää sinua psykologisesti - kun lasketaan liikkeelle useita velka-tulipaloja, mikä voisi olla pahinta sitten ottaa nalkuttavia velkojia häiritsevät sinua kaiken tunnin aikana vaativat rahat, joita veloitat. Vahvistamalla velkaa sinun ei tarvitse enää käsitellä uhkaavia velkojia.

Luottotietojesi parantaminen - se on kuin painonne jättäminen olkapäistäsi. Kun päätät lujittaa velkaa, velkojia asetetaan pitoon ja luottotietosi alkaa parantua. On syytä huomata, että luottotietojesi katsotaan olevan taloudellinen maine. Vaurioitunut taloudellinen maine voi vaarantaa "luottoriski" esimerkiksi solmimalla matkapuhelinsopimuksen tai hakeen asuntolainaa varojen turvaamiseksi esimerkiksi uuden kodin hankkimiseksi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, saat makua pitkän aikavälin taloudellista terveyttä sekä vapautetaan velasta. On mahdollista aloittaa uusi, sillä edellytyksellä, että luottokäyttäytyminen on kunnossa, etkä ota takaisin huonoja kulutottumuksia.

Haitat, jotka on otettava huomioon:

Vaikka velan vakauttaminen voi olla paras vaihtoehto joillekin, monet ihmiset haluavat löytää toisen taloudellisen ratkaisun.

Velkasi konsolidointi voi mahdollisesti avata tietä köyhien menotasojen jatkumiselle - mikä aiheuttaa sinulle lisää velkaa. Syynä on se, että konsolidointilaina ratkaisee nykyisen velkanne, joka antaa sinulle taloudellisen vapauden tunteen. Riippuen siitä, miten kurinalainen olet, kun sinulla on luottoa, saatat olla houkutusta tehdä uusia ostoksia.

Saatat päätyä maksamaan enemmän korkoa lyhytaikaisen velan maksamiseen pitkällä ajalla, ja korotuslaskelma kasvaa automaattisesti keston aikana.

Velan vakauttaminen ei aina tuo toivottua tulosta varsinkin, jos saat pienen luotonantajan (joka sitten irtautuu liiketoiminnasta) tai luovuttaa lainaa vähemmän luotettavalle kolmannelle osapuolelle (joka ei tarjoa sinulle rahoituspalvelua). Tällainen tilanne voisi jälleen aiheuttaa sinulle oikeudellisia ja taloudellisia ongelmia!

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa