vaikutukset järjestelylaina palkkiot

Miten meidän pitäisi tarkistaa järjestelylaina maksu

Rahoitusmaailma on täynnä piilotettuja maksuja kuluttajille ja yrityksille. Äkilliset, kertyvät tilinylitysmaksut muuttavat muutoin uskollisia asiakkaita äkillisiin tappioksiin.

Läpinäkyvyys on tärkeä. Näkyvyys on tärkeä. Mutta et tiedä sitä jatkuvasta tarpeesta piilottaa lisäkustannuksia. Nyt on kyse siitä, että pankit joutuvat julkaisemaan vakuudettomien lainojen ja tietyn arvonlisäveron korkoja. Tämä vaihe ei saisi olla tarpeen, emmekä katso sitä tarpeellisina. Sitä olisi sovellettava kaikkiin lainoihin, jotka kuuluvat tiettyyn rajaan, joka vaihtelee pankista toiseen.

Jokainen pankki pyrkii olemaan täysin avoin palkkarakenteestaan, uskolliset asiakkaat ovat pankkien keskeisiä liikekumppaneita ja he ansaitsevat tietää, mitä he maksavat hyvissä ajoin ennen sen maksamista.

Mutta monet lainanottajat eivät ole tietoisia lainajärjestelymaksuista - ja jos he ovat, he eivät tiedä miksi se on olemassa. Pankkien olisi selvitettävä sekaannus, jos sellainen on.

Mikä on lainan järjestämismaksu?

Lainan järjestämismaksu on yleinen, kertaluonteinen hallintomenot, jonka tarkoituksena on kattaa
kaupallisen lainan järjestämisestä aiheutuvat hallinnolliset kustannukset.

Maksu on vakio, ei ole toistuva, ja jos joku yrittää vakuuttaa sinua muulla tavalla, kohtele heitä epäilevästi. Järjestelypalkkio estää monia järjestöjä: laina, jonka ne saavat, pyrkii sulkemaan pois sen, mikä johtaa yrityksiin uskomaan maksavan paljon vähemmän kuin todellisuudessa velkaa.

Kun tämä tulee kysymykseen, he ovat jo allekirjoittaneet sopimuksen - ei eniten suotuisaa aloittaa liikesuhde ja sellainen, joka saattaa muuttaa muuten iloisen asiakkaan pois elämästä.

Kuinka paljon lainajärjestelymaksu maksaa?

Lainajärjestelymaksun täsmällinen määrä vaihtelee: se on yleensä 1-10 prosenttia alkuperäisestä lainauksesta. Tämän maksun laskelmat ovat riippuvaisia ​​useista eri tekijöistä: luottoraporteista, due diligenceistä, yleisestä hallinnollisesta rasitteesta ja yrityksesi lainaamistasosta.

Kuitenkin paljon yrityksesi tarvitsee rahaa, se on aina syytä odottaa oikeaa kauppaa - ei vain mitään kauppaa. Pankkien tulisi sitoutua tarjoamaan yrityksellesi sopiva kaupallinen rahoitusratkaisu.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat