lainojen yhdistely - edut ja haitat

Lainojen yhdistely tärkein tarkoitus on yksinkertaistaa taloutta. Useat lainat, kuten monet ihmiset tekevät näinä päivinä, voivat olla hieman hankalia.

Kuvittele, että sinulla oli kolme lainaa - ylitys, luottokortti ja myymäläkortti.

On todennäköistä, että teille veloitetaan eri korkoja jokaiselle näistä lainoista. On myös todennäköistä, että sinulla on erilainen summa jokaisesta laina. Molemmat tekijät saattavat vaikeuttaa selkeää näkemystä siitä, milloin olet lainaton.

Jos maksat vain vähimmäismaksut, lainaa lisätään paljon kiinnostusta, ennen kuin maksat sen lopullisesti.

Lisäksi voi olla vaikeaa budjetoida paljon erilaisia ​​lainan maksuja, varsinkin jos he jättävät tilisi kuukauden eri vaiheissa. Yksi ratkaisu on järjestää kaikki lainanmaksusi jättää tilisi samana päivänä.

Toinen ratkaisu on muuntaa kaikki lainaasi yhteen lainaan - lainan vakauttamislaina, sinun tarvitsee
vain maksaa yksi kuukausi.

Lainojen yhdistaminen edut

Sinulla on todennäköisesti helpompi tehdä yksi laina maksu kuukausittain, verrattuna moniin erilaisiin. Yhden luotonantajan kanssa tapahtuva käsittely voi myös olla yksinkertaisempaa kuin puhua useille velkojille - varsinkin jos sinulla on aikaisemmin ollut vaikeuksia velallisen kanssa.

Kuukausibudjettisuunnitelman tekeminen voi olla melko vähän helpompaa, jos sinulla on selkeä käsitys kuukausittaisesta summasta, joka veloitetaan ja milloin. Sinulla on myös oltava selkeä käsitys siitä päivämäärästä, jona luotto maksuton. Tämä voi olla todellinen painopisteenä työskennellä, sen sijaan että tunne, että lainanne pysyvät ikuisesti.

Jos pystyt varmistamaan lainojen vakauttamisen alhaisemmalla korolla kuin aiemmat lainaasi, se on vieläkin parempi! Ei pelkästään yksinkertaisempaa rahoitusta; laina kasvaa hitaammin.
Voit myös levittää lainan vakauttamisvelkoja pitemmällä kaudella. Tämän pitäisi vähentää kuukausittaisia ​​maksuja. Huomaa kuitenkin, että maksat enemmän kiinnostuksen kohteista, jos teet tämän.

On suositeltavaa nähdä, mitä olisi maksettu ilman lainan vakauttamista ja selvittää, haluatko todella hyötyä kuukausittaisten kuukausittaisten maksujen eduista, jos se merkitsee pitkäaikaisen kiinnostuksen maksamista.

Lainojen yhdistely haitat

Lainojen vakauttamista ei ole aina mahdollista löytää. Se riippuu todellakin siitä, kuinka paljon tarvitset lainaa ja luottotietojasi sekä muita tekijöitä, kuten luoton saatavuutta tällä hetkellä.

Huomaa, että monien lainojen konsolidointisovellusten puuttuminen ei näytä hyvältä luottotiedostosta ja saattaa vaikuttaa mahdollisuuksiisi saada edullisia hyvityksiä lähivuosina.

Lainan vakauttaminen on vain todella sopiva ihmisille, jotka haluavat yksinkertaistaa talouttaan ja sitoutua lainan takaisinmaksuun. Jos sinulla on laina-ongelmia, kuten puuttuvia maksuja tai myöhässä, kannattaa harkita lainan hallintasuunnitelmaa tai muuta laina-ratkaisua.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat