6-vaiheinen kaava lainojen yhdistely oikealla tavalla

6 askelta harkitsemaan, kun lainojen Yhdistaminen

1. Tarkista luotto-raportit ja saat luotto-pisteet

On hyvä tarkastella luottoraportteja, joten et pääse tilanteeseen, jossa kielletään virhe tai negatiiviset kohteet, joita et ole tunne luottoraporteista. Luottotietojasi pitäisi myös listata eniten, jos ei kaikkia, veloista, jotka auttavat sinua toisen vaiheen avulla.
Voit tarkistaa luottotietosi ilmaiseksi verkossa. Se näyttää, mitkä tekijät luottosi vahvuus ovat ja mitä tarvitset työtä. Voit myös selvittää, onko hyvitys erinomainen, hyvä vai ei niin kuuma.

2. Ota luettelo lainaasi

Tee lista niistä veloista, joista veloitat jokaisesta kortista tai lainoista, jotka haluat yhdistää, koroista ja kuukausimaksuista. Tämä auttaa sinua tunnistamaan velat, jotka ovat tärkeimpiä konsolidoimiseksi.

3. Tutkimus lainojen yhdistely vaihtoehdot

Saatat olla mahdollista yhdistää laina paikalliselta pankkisi tai luottosidonnaiselta henkilöltä, lainanantajalta, joka tarjoaa henkilökohtaisia ​​lainoja tai siirtämällä saldon korkean luottokortin matalalta. Jos saat konsolidaatiolainan verkossa, muista käsitellä hyvämaineisia lainanantajia, sillä on huijareita, jotka käyttävät tietoja, joita kuluttajat esittävät hakemuksissa ja käyttävät sitä vilpillisesti.
Ennen kuin haet, yritä selvittää, jos lainanantaja voi antaa sinulle tietoja luottotietovaatimuksistaan. Jotkut lainanantajat voivat esimerkiksi vaatia vähimmäisluottopisteitä tai eivät anna luoton niille, joiden konkurssit on lueteltu luottoraporteissa.

4. Hanki lainojen yhdistaminen

Kun olet kaventanut aluetta paikkoihin saadaksesi konsolidaatiolainan ja oppinut niin paljon kuin voitte heidän luotonantovaatimuksistaan, on aika hakea vakauttamislainaa. Useimmissa tapauksissa saat vastauksen lähes välittömästi. Jos vastaus on "kyllä", voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Jos vastaus on "ei", tarkista huolellisesti, miksi syyt hylättiin. Jos luulet, etteivät vastaukset oikein sovellu, yritä soittamaan lainanantajalle ja pyydä, että tiliä tarkastellaan uudelleen. Jos hylkäämme esimerkiksi velkasi vuoksi, mutta selität, että aiotte käyttää uutta lainaa kyseisen velan vakauttamiseksi, saatat saada lainaa saada lainaa. Se ei haittaa kysyä!

5. Vahvista velkasi

Jos olet hyväksynyt konsolidointilainan, voit käyttää sitä uutta lainaa maksamaan muita velkoja. Jos et saa uutta luottorajoitusta riittävän suureksi lujittamaan kaikkia velkasi, keskity maksukyvyttömyyskorkoihin tai -korvauksiin ensin.

6. maksa lainat pois niin nopeasti kuin mahdollista.

Jos voit lisätä hieman kuukausittaisia ​​maksuja, voit maksaa uuden lainan nopeasti. Vaikka et halua, sinun kannattaa tehdä parhaansa, jotta vältytään houkutukselta napauttamalla luottorajoituksia, jotka olet juuri maksanut. Lainojen vakauttamisen tavoitteena on loppujen lopuksi selvittää velka.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat