Velka lainojen yhdistely: edut ja haitat

Ennen kuin jatkat velan lainojen yhdistely, on tärkeää, että ymmärrät kaikki näkö kohdat sitä. Velan vakauttamista lainat ovat yksi suosituimmista vaihto ehdoista, mutta niillä on joitakin haittoja myös. Alla on luettelo sekä eduista ja haitoista velan vakauttamista lainoja.

Edut velan lainojen yhdistely

Koska on velan vakauttamista lainan sinulla on vain yksi maksu sen sijaan, että monet, on vähentynyt riski olla myöhässä kuukausittain maksuja.
Lisäksi on useita maksuja velallisten usein keräät huomattavan määrän kiinnostusta, kun he eivät pysty maksa maan pois kunkin yksittäisen velan-kun taas velan vakauttamista lainan on vain yksi helppo maksu, joten korot todennäköisesti vähennetään kuukausittain.

Kanssa velan lainojen yhdistaminen, voit maksaa kaikki luotto kortit samaan aikaan ja vähentää suurta kiinnostusta maksat luotto kortilla velkaa: velan vakauttamista lainan korot ovat yleensä alhaisemmat kuin luotto kortilla hinnat, joten säästät rahaa ja maksaa pois velkojasi nopeammin .

Ei tule kielteisiä vaikutuksia luotto luokitus, jos teet kaikki kuukausittaiset maksut teidän velan vakauttamista lainaa. Itse asiassa, koska olet vähentänyt koron maksut, on mahdollista, että luotto Luokitus todella parantaa seura uksena uuden velan vakauttamista lainaa.

Haitat lainojen yhdistely

Saadakseen velan vakauttamista lainaa, saatat joutua antamaan jonkinlaista vakuuksia. Tämä voi tarkoittaa toinen kiinnitys talosi, tai pantti oikeus vastaan auton tai koti talouksien kalusteet. Jos et pysty tekemään lainan maksut, olet vaarassa menettää auton, kodin tai kodin tavaroita.

Vaikka voisit mahdollisesti säästää alennettua korkoa, yhdistämällä vanhat velat yhdeksi velan vakauttamista lainan vielä jätä sinua suuri kuukausi maksu. Jos sinulla on ollut vaikeuksia tehdä maksujen kolme tai neljä pientä lainaa, sinulla voi vielä olla vaikeuksia maksaa yhden suuren lainan.

Jos sinulla on edelleen pääsy vanhaan luotto kortit, ja et ole varovainen, voit laskea jopa syvemmälle velkaa.

Jos olet velkaa enemmän kuin voit käsitellä, velan vakauttamista laina on vaihto ehto ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Muista kuitenkin, että sinulla on muita vaihto ehtoja kuin hyvin, kuten luotto neuvonta, kuluttaja ehdotus, tai konkurssi, joten suosittelemme tarkistamaan kaikki vaihto ehdot ja sitten päättää, mikä vaihto ehto on oikea sinulle.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat