Seitsemän tekijää, jotka määrittävät korot

Jos olet kuin useimmat ihmiset, haluat saada alhaisimmat korot kaikki lainat, joita voit löytää. Mutta miten korkoasi määritetään? Se voi olla vaikea selvittää jopa savviest asuntolaina ostajat.

Tietäen, mitkä tekijät määrittävät asuntolainan korot voivat auttaa sinua valmistautumaan paremmin kotivakuutusprosessiin ja neuvomaan asuntolainaa.

Kuinka paljon maksaa korkoa asuntolainallasi?

Katso infografiasta

Lainanantaja tietää, kuinka korko pääsee määrittelemään, ja meidän mielestämme sinun pitäisi myös.
Meidän Explore Interest Rates -työkalulla voit liittää joitain tekijöitä, jotka vaikuttavat korkoihisi. Näet, mitkä hinnat saatat odottaa - ja miten näiden tekijöiden muutokset voivat vaikuttaa korkotasoon eri lainoille alueella.

Jopa säästät prosenttiosuus korkotasosta voi säästää tuhansia dollareita asuntolainan elinaikana, joten kannattaa ehdottomasti valmistautua, tehdä ostoksia ja vertailla tarjouksia.

Aseellisilla tiedoilla voit luottaa keskusteluihin luotonantajien kanssa, esittää kysymyksiä ja ymmärtää lainan valintoja. Korot, kuten bensiinin hinnat, voivat vaihdella päivittäin ja vuosittain.

Vaikka liikkuminen korkomarkkinoilla on oman kontrollinne ulkopuolella, on järkevää - samoin kuin bensiinin hinnoilla - saada tietoisuutta siitä, mikä on tyypillistä. Tällä tavoin sinulla on tunne siitä, onko saatavan koronlasku tyypillisten hintojen vaihteluvälin sisällä vai jos haluat esittää lisää kysymyksiä ja jatkaa ostoksia.

Tässä on seitsemän keskeistä tekijää, jotka vaikuttavat korkoasi, jota sinun pitäisi tietää

1. Luottotietopisteet

2. Kotipaikka

3. Kotihinta ja lainan määrä

4. Ennakkomaksu

5. Laina-aika

6. Koron tyyppi

7. Lainatyyppi

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat