Plussat ja miinukset lainan konsolidointi

Opiskelijan tulee yhdistä lainat, koska useimmat heistä hakeutuvat uudelleen opintolainoihin vuosittain. Monilla on useita opintolainoja, kun he suorittavat opintonsa. Tämä voi johtaa hallinnointilainojen raskaisiin ja aikaa vieviin. Yksi mahdollinen ratkaisu on lainan vakauttaminen. Tässä on esittely lainan vakauttamiselle - mitä se on, miten se toimii ja mahdolliset hyödyt ja haitat.

Mikä on lainojen yhdistely?

Lainanvaihdolla tarkoitetaan, että yhdestä tai useammasta lainanantajasta saatavat opintolainat yhdistyvät yhdeksi lainaan yhdeltä lainanantajalta. Lainan vakauttaminen ei vähennä yleistä velkaa, mutta se voi tehdä nykyisestä kuukausimaksusta helpommin hallittavan. Voit jopa käyttää konsolidointilainaa vain yhdelle opintolainalle.

Mitkä ovat mahdolliset edut?

Opintolainojen konsolidointi voi yksinkertaistaa laskun maksamista. Voit saada yhden kuukausittaisen maksun yhdelle lainanottajalle.

Voit laskea nykyistä kuukausimaksua pidentämällä alkuperäisten lainojen takaisinmaksuaikaa. Tämä voi vapauttaa rahaa muuhun käyttöön.

Sinulla on vain yksi laina seurata ja hallita. Sinulla on yksi lainanantaja ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä.
Joidenkin lainanantajien kanssa voit hallita ja maksaa lainaasi verkossa.

Jotkut lainanantajat tarjoavat koronlaskua, kun teet automaattisia maksuja tarkastus- tai säästötililtä.

Onko mahdollisia haittoja?

Voit maksaa enemmän lainan elinaikaa. Jos jatkat alkuperäisen lainan takaisinmaksuaikaa, lisää sen kokonaiskustannukset, koska maksat enemmän etua.

Konsolidointilaina voi tarjota erilaisia etuja kuin alkuperäiset lainasi. Et voi menettää tiettyjä etuja, joihin olet oikeutettu alkuperäisiin lainoihin, jos ne yhdistetään.

Lainan vakiinnuttamisen jälkeen et voi peruuttaa prosessia. Alkuperäiset lainasi maksetaan kokonaisuudessaan, eikä niitä voi palauttaa.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat