Neljä syytä yhdistelmälaina

Alla on syyt yhdistelmälaina

1. Vähentäkää korkoja

Viime aikoina kahdeksan vuotta sitten keskimääräiset asuntolainat olivat paljon korkeammat. Kesäkuun 2007 puolivälissä esimerkiksi keskimääräinen 30 vuoden valuuttakurssi osui korkeaan. Mutta lokakuussa 2016 hinnat olivat halvempia kuin vuonna 2007. Alhaisempi kurssi voisi merkitä
tuhansia säästöjä lainaasi. Mitä alhaisempi korko on, sitä vähemmän maksat koko laina-ajan.

2. Poista vaihtuvakorkoisen kiinnityksen riski

Koska maksut ovat usein alhaisempia vaihtuvakorkoisten asuntolainojen alkaessa, asunnon ostajat voivat olla tyytyneinä ostamaan asunnon, jota heillä ei ole enää varaa. Ja kun asuntolainojen hinnat todennäköisesti nousevat, kuten Federal Reserve Board alkoi viestiä loppuvuodesta 2014, asiakkaat saattavat nähdä maksun liikkumisen liian korkealle kotitaloudelle lähitulevaisuudessa. Asuntolainojen konsolidointi yhdeksi kiinteäkorkoiseksi kiinnitystueksi eliminoi huolta huomattavasti suuremmasta korkoa myöhemmin kiinnityksestä, ja se on erityisen hyvä siirto, kun hinnat ovat alhaiset.

3. Maksa lainoja nopeammin

Yhdistämällä molemmat lainat yhteen maksuun, harkitse lyhyempää lainaa. Maksamasi koron kokonaismäärä on pienempi ja omaisuus tai kiinteistöt ovat sinun ennemmin. Tietenkin maksu on korkeampi.

4. Laske maksut

Ainoa aika, mikä on järkevää, on silloin, kun löydät itsesi pään yli. Ongelma on, että ajan mittaan se yleensä maksaa sinulle enemmän. Asiantuntijoiden mukaan "alemmat kuukausimaksut harvoin merkitsevät elinkaarikustannuksia tai jopa alhaisempia vuotuisia korkokuluja, koska uusi laina lähes aina palauttaa maksuaikataulusi pidempään ja maksusi on pienempi."

Koska kiinnostus on etukäteen kiinnitetty useimpiin kiinnityksiin, pienempi summa maksusi suuntautuu päämiehelle uuden kiinnityksen alkuvuosina. Jos pidät lainaa uudelleen, pääset maksamaan enemmän etua pitkällä aikavälillä. Tästä syystä sarjan refinancer -yhtiöt vaikeuttavat kiinnitysluotonsa maksamista.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat