mikä on yhdistelmälaina?

Kiinteäkorkoinen asunto lainojen, joskus kutsutaan yhdistelmälaina tai yhdistelmä korko asunto lainojen tai sekoitettu lainoja, jotta lainanottajat jakaa asunto lainan osaksi kiinteä ja muuttuva osia. 

Tämä tarjoaa lainanottajien kanssa joustavuutta muuttujan kiinnitys tuote ja lisäsi varmuutta kiinteäkorkoinen laina. Yhdistelmä asunto lainat ovat yhdistelmä enintään 2 pienempi, erillinen laina tilit yhdessä muodostavat yhden kodin tai investointi lainan.

 Voit nimetä osa kodin tai investointi lainan vahvistetaan ja loput muuttuvat lainan, vain valita osuus, joka toimii sinulle. Kanssa asunto lainojen & yhdistelmä korko asunto lainoista, kiinteä osa kodin laina on suojattu korotuksista korko kauden, Katso kiinteäkorkoiset asunto lainojen. 

Voit silti tehdä ylimääräisiä maksuja ja hyötyä 100% offset jos saatavilla, on muuttuva osa lainan, joka voi auttaa sinua maksa maan, että osa pois nopeammin.

Miten asunto lainojen & yhdistelmä korko asunto lainojen työtä?

• Voit valita, kuinka paljon yhdistelmä lainan haluat jakaa kiinteän ja muuttuvan

• Kiinteä osa antaa sinulle varmuuden yli teidän lyhennykset, suojelee sinua korko vaihteluista

• Muuttuva osa antaa sinulle pääsyn erilaisia joustavia ominaisuuksia, kuten kyky tehdä ylimääräisiä takaisinmaksut, jotta voit maksaa pois asunto lainan ennemmin, sekä piirtää jonka avulla voit käyttää liikaa varoja rahoittaa tulevia tavoitteita

• Vielä parempi, lisää 100% vasta tili muuttuva osa


yhdistelmä tai asunto lainojen voisi pelastaa sinut!

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat