Lainapalvelu tyypit

Lainapalvelu tyypit vaihtelevat, koska jokainen laina on erityinen käyttötarkoitus. Ne voivat vaihdella ajan pituuden, korkojen laskemisen, maksutapahtumien ja useiden muiden muuttujien mukaan.

Opintolainat

Opintolainoja tarjotaan korkeakouluopiskelijoille ja heidän perheilleen korkeakoulutuksen kustannusten kattamiseksi. On olemassa kaksi päätyyppiä: liittovaltion opintolainat ja yksityiset opintolainat. Federally rahoitetut lainat ovat parempia, koska ne yleensä tulevat alentamalla korkotasoja ja lisää lainanottajien kannalta edullisia takaisinmaksuehtoja.

kiinnitykset

Kiinnitykset ovat pankkien jakamia lainoja, jotta kuluttajat voivat ostaa asuntoja, joita he eivät voi maksaa ennakkoon. Asuntolaina on sidottu kotiisi, mikä merkitsee riskiä sulkemisesta, jos maksat takaisin. Kiinnitykset ovat kaikkien lainojen alhaisimmat korot.

Auton lainat

Kuten kiinnitykset, auto lainat ovat sidoksissa omaisuuttasi. Ne voivat auttaa sinua varaamaan ajoneuvoa, mutta saatat menettää auton, jos menetät maksuja. Tämäntyyppinen laina voi jakaa pankki tai auton jälleenmyyjä suoraan, mutta sinun on ymmärrettävä, että vaikka lainoja jälleenmyyjältä voi olla helpompaa, niillä on usein korkeampia korkotasoja ja viime kädessä maksaa enemmän.

Henkilökohtaiset lainat

Henkilökohtaisia ​​lainoja voidaan käyttää henkilökohtaisiin kuluihin ja niillä ei ole tarkoitusta. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon sellaisille henkilöille, joilla on erääntyneet velat, kuten luottokorttiluottojen, jotka haluavat alentaa korkojasi siirtämällä saldoja. Kuten muutkin lainat, henkilökohtaiset lainaehdot riippuvat luottotietojesi historiasta.

Lainat veteraaneille

Veteraaniasioiden yksiköllä (VA) on lainananto-ohjelmia veteraaneille ja heidän perheilleen. VA-takaisella asuntolainalla rahaa ei tule suoraan hallintoon. Sen sijaan VA toimii allekirjoittajana ja tukee tehokkaasti puolestasi, mikä auttaa sinua ansaitsemaan korkeampia lainan määriä alhaisemmilla koroilla.

Pienyritysten luotot

Pienyritysten lainat myönnetään yrittäjille ja yrittäjille, jotka auttavat heitä aloittamaan tai laajentamaan liiketoimintaa.

maksaa päivä laina

Palkkapäivälainat ovat lyhytaikaisia, korkean koron lainoja, joiden tarkoituksena on raja siirtyä toisesta palkkatasosta toiseen, jota käytetään pääasiassa toistuvilla lainanottajilla, jotka elävät paycheck-palkkana. Hallitus rohkaisee kuluttajia luopumaan palkkapäivälainoista korkeiden kustannustensa ja korkojensa takia.

Lainaaminen eläkkeestä ja henkivakuutuksesta

Eläkesäätiöillä tai henkivakuutussuunnitelmilla voi olla lupa lainata tilejään. Tämä vaihtoehto on sellainen etu, että olet lainaava itsestäsi, jolloin takaisinmaksu on paljon helpompaa ja vähemmän stressiä. Joissakin tapauksissa tällaisen lainan takaisinmaksu ei kuitenkaan voi johtaa vakaviin verotuksellisiin seurauksiin.


lainojen yhdistely on tarkoitettu yksinkertaistamaan rahoitustasi. Yksinkertaisesti sanottuna konsolidoitu laina maksaa kaikki tai useat erääntyneet velkasi, erityisesti luottokorttiluotto. Se tarkoittaa vähemmän kuukausittaisia ​​maksuja ja alhaisempia korkoja. Konsolidoidut lainat ovat tyypillisesti toisen kiinnelainan tai henkilökohtaisten lainojen muodossa.

Vieraileminen ystävien ja perheen kanssa

Rahan antaminen ystäville ja sukulaisille on epävirallinen laina. Tämä ei ole aina hyvä vaihtoehto, sillä se voi tehdä suhteen. Molempien osapuolten suojelemiseksi on hyvä allekirjoittaa perusvelkakirja.

Kassan ennakot

Käteismaksu on lyhytaikainen laina luottokortiltasi. Sen sijaan, että käytit luottokorttia ostoksen tekemiseen tai maksat palvelusta, saat sen pankkiin tai pankkiautomaattiin ja saat rahasi käytettäväksi mihin tarkoitukseen tarvitset. Käteismaksuja on myös saatavissa kirjoittamalla shekki payday-lainanantajille.

Koti Pääoma Lainat

Jos sinulla on omaa kotiasi - talossa on enemmän arvoa kuin sinä velkaa - voit käyttää tätä omaa pääomaa maksamaan suuria projekteja. Kotitalouksien lainat ovat hyviä talon uudistamiseen, luottokorttiluottojen lujittamiseen, opintolainojen maksamiseen ja moniin muihin hyödyllisiin hankkeisiin.


Kotitalouksien lainat ja kotivaltion luottolimiitit (HELOCs) käyttävät lainanottajan kotia vakuuksien lähteenä, joten korot ovat huomattavasti pienemmät kuin luottokorteilla. Suurin ero näiden kahden välillä on, että kotivaltion lainalla on kiinteä korko ja säännöllisiä kuukausimaksuja odotetaan, kun taas HELOCilla on vaihtuvakorot ja se tarjoaa joustavan maksuajan. Kotitalouksien lainoja ja HELOC: itä käytetään esimerkiksi kodin kunnostustöihin, luottokorttien velkojen konsolidointiin, merkittäviin lääketieteellisiin laskuihin, koulutuskuluihin ja eläketuloihin. Ne on maksettava takaisin kokonaisuudessaan, jos asuntoa myydään

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat