Hyödyt yhdistää lainoja

yhdistelmälaina on vaihtoehto yksilöille tai perheille, joilla on enemmän kuin yksi laina kotitaloudessa. Uutta lainaa haetaan perinteisesti alhaisemmalla korolla kuin muilla lainoilla, jotka maksavat kaksi olemassa olevaa lainaa. Sitten henkilö tai ihmiset maksavat kuukausimaksun uudelle lainanantajalle. Ensisijaisena etuna on alennettu korkotaso, mutta monien pehmeiden etujen etsiminen yhdistelmäautolainan etsimiseen on monia.

Pienemmät korot

On vain järkevää hakea yhdistelmälaina, jos voit varmistaa yhden alhaisemmalla vuosikorolla (APR) kuin nykyiset lainat. Tämä tapahtuu yleensä, kun luottotietosi muuttuu dramaattisesti tai kun kansalliset korot ovat laskeneet merkittävästi. Sinun ei pitäisi jälleenrahoittaa lainaa toiselle korkeammalle korolle, vaikka aiotko yhdistää kaksi tai useampia lainoja. Voit saada paremman koron, jos olet valmis maksamaan vakuudeksi uuden yhdistetyn lainan vakuudeksi. harkitse tätä vaihtoehtoa, kun etsit henkilökohtaista lainaa tai asuntolaina uudelta lainanantajalta.

Yksi kuukausimaksu

Saattaa olla helpompi hallinnoida kuukausittaista maksua verrattuna kahteen tai useampaan. Monet konsolidointiyritykset mainostavat yhden, alhaisen kuukausimaksun. Kuitenkin kuukausimaksu on harvoin todella alhainen. Muista: yhdistät kaksi lainaa yhteen, paljon suurempaan lainaan. Tämä tarkoittaa, että kyseisen lainan kuukausimaksu on korkeampi kuin kummankaan itsenäisen lainan aikaisemmin. Riippuen muista ehdoista ja valitun lainan pituudesta, saatat viettää enemmän kuukausittain kuin aiemmin lainoissa. Tärkeää on pitää mielessä, että kuukausimaksu ei määritä lainan kustannuksia: korko ei.

Käteistä ulos -vaihtoehdot

Jos tarvitset välitöntä likviditeettiä, voit käyttää henkilökohtaista lainaa maksaaksesi kaksi erilaista lainaa ja käyttää käteisrahaa. Näin voit hakea lainaa enemmän rahaa kuin maksaa muiden lainojen maksaa. Voit käyttää uutta lainaa ja vanhoista lainoista jäljellä olevaa velkaa välitöntä ostoa varten. Rahalainat ovat riskialttiita, ja sinun pitäisi harkita vain lisää velkaa, jos tarvitset likviditeettiä kipeästi ja et voi saada sitä toisella tavalla.

Velkajärjestely vaihtoehdot

 Kun maksaa laina aikaisin, lainanantaja on tyytymätön. Autojen lainojen vahvistamiseen voi liittyä seuraamuksia ja maksuja. Jos et kuitenkaan voinut tehdä aikaisempia autojen maksuja, tämä voi olla edellisen luotonantajan mahdollisuus saada takaisin ainakin osa lainasta, jonka velkasi vielä velkaa. Sovintoratkaisun avulla voit maksaa edellisen lainan pienemmällä kokonaissummalla kuin sinä itse asiassa velkaa maksamalla siitä kaikki kerralla. Tämä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä ja pitää luottokokoelmat virastojen vaivaa sinua.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat