tyyppisiä lainoja

Lainapalvelu tyypit vaihtelevat, koska jokainen laina on erityinen käyttö tarkoitus. Ne voivat vaihdella ajan mukaan, miten korot lasketaan, kun maksut erääntyvät ja useita muita muuttujia.

Opinto lainan

Opinto lainaa tarjotaan opiskelijoiden ja heidän perheidensä auttaa kattamaan korkea-asteen koulutuksen kustannukset. On olemassa kaksi päätyyppiä: liitto valtion opinto lainojen ja yksityisten opinto lainaa. Liitto valtion rahoittama lainat ovat parempia, koska ne tyypillisesti tulevat alhaisemmat korot ja enemmän lainanottajan-takaisinmaksun ehdot.

Kiinnitykset

Kiinnitykset ovat lainoja jaetaan pankkien jotta kuluttajat voivat ostaa asuntoja he eivät voi maksaa etukäteen. Kiinnitys on sidottu kotiisi, joten voit riski sulkemiseen, jos et jää jälkeen maksuja. Kiinnitykset ovat alhaisimpia korkoja kaikista lainoista.

Lisä tietoja kiinnitykset.

Auto lainat

Kuten kiinnitykset, auto lainat ovat sidoksissa omaan omaisuuteen. Ne voivat auttaa sinua Varaa ajoneuvoa, mutta riski menettää auton Jos unohdat maksuja. Tämän tyyppinen laina voidaan jakaa pankin tai auto jälleenmyyntisopimuksen suoraan, mutta sinun pitäisi ymmärtää, että vaikka lainat jälleenmyyntisopimuksen voi olla helpompaa, ne usein kuljettaa korkeampia korkoja ja lopulta maksaa enemmän yleistä.

Lisä tietoja auto lainat.

Henkilökohtaiset lainat

Henkilökohtaiset lainat voidaan käyttää mitään henkilökohtaisia kuluja ja ei ole nimetty tarkoitus. Tämä tekee niistä houkutteleva vaihto ehto ihmisille, joilla on maksamatta velat, kuten luotto kortti luottojen, jotka haluavat vähentää korkoja siirtämällä saldot. Kuten muutkin lainat, henkilökohtainen laina ehdot riippuvat luotto tietoja.

Lisä tietoja henkilökohtaisista lainoista.

Pien yritysten lainat

Pien yritysten lainat myönnetään yrittäjille ja pyrkivä yrittäjien auttaa heitä aloittamaan tai laajentamaan liike toimintaa.

Lisä tietoja pienten yritysten lainoja.


palkkapäivälaina

palkkapäivälaina ovat lyhytaikaisia, korkeat korot lainat on suunniteltu kuromaan umpeen yksi palkka on seuraava, käytetään pääasiassa toista lainanottajien elävät palkka on palkka. Hallitus voimakkaasti lannistaa kuluttajia ottamasta palkka päivä lainoja, koska niiden korkeat kustannukset ja korot.

Lisä tietoja palkkapäivälaina.

lainojen yhdistaminen

lainojen yhdistaminen on tarkoitus yksinkertaistaa oman talouden. Yksinkertaisesti sanottuna, lujittaa lainan maksaa pois kaikki tai useat teidän maksamatta velat, erityisesti luotto kortti luottojen. Se tarkoittaa vähemmän kuukausittaisia maksuja ja alhaisempia korkoja. Konsolidoidut lainat ovat tyypillisesti muodossa toinen kiinnitykset tai henkilökohtaisia lainoja.

Lisä tietoja lainojen yhdistaminen.

Kun päätät lainata rahaa-onko se maksaa laskuja tai ostaa ylellisyyttä tuote-Varmista, että ymmärrät sopimuksen täysin. Tietää, millaista lainaa olet saanut ja onko se sidottu mihinkään teidän omaisuutensa.


Myös tutustua teidän takaisinmaksu ehdot: mitä kuukausittainen velvoite on, kuinka kauan joudut maksa maan lainan ja seura ukset puuttuvat maksu. Jos jokin osa sopimuksesta on epäselvä sinulle, älä epäröi pyytää selvennyksiä tai muutoksia.



Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat