Miten saada vakuuslainaa

Tunnista mahdollinen laina vakuuksilla

1. Kiinnitä autosi vakuudeksi

Jos omistat auton suorana, niin saat auto-lainaa. Yleensä voit lainata 100% auton arvosta, vaikka tämä määrä vaihtelee luottotietojesi mukaan.

Jos et ole maksanut autolainaa, auto toimii tällä hetkellä lainan vakuudeksi.
Voit kuitenkin maksaa osan lainaasi. Tässä tilanteessa saat uuden lainan suuremmalle summalle käyttämällä autoa vakuudeksi.

Muista, että autot vähenevät arvosta, joten jos sinulla on lopulta autoliikenne, sinulla ei ehkä ole tarpeeksi maksaa lainaa.

2. Käytä kotisi vakuudeksi

 On olemassa pari tyyppisiä turvattuja lainoja, joita saat kotimaasi vakuudeksi, ja monet luotonantajat ovat valmiita tekemään nämä lainat. Harkitse seuraavia tyyppejä:

 Kotitalouksien laina
                    Saat lainan kiinteää summaa rahaa ja maksaa se saman verran kuukausittain erissä. Jos et maksa takaisin sopimuksen mukaan, lainanantaja voi sulkea pois. Yleensä voit saada lainaa, joka on 85% omasta pääomasta kotisi aikana.

Kotitalouksien luottolimiitti
                    HELOC toimii luottokortilla. Voit lainata niin paljon kuin tarvitset, jopa lainanantajan asettamaan rajaan asti ja maksa maksuja lainanottajalle. Tyypillisesti voit lainata jopa 85% kodin omistuksesta. Jos oletus, lainanantaja voi tarttua kotiisi.

3. Tarjoa säästötilisi vakuudeksi

Jotkut pankit antavat lainoja asiakkaille, joilla on säästötili heidän kanssaan. Koska tili turvaa lainan, et yleensä voi käyttää tiliä, ennen kuin maksat lainan takaisin.
Voit myös käyttää panttiluottoa vakuudeksi pankkilainalle

4. Kiinnitä henkilökohtainen omaisuus vakuudeksi.

Voit saada turvattuun lainaan kaikenlaisten varojen vakuudeksi. Harkitse omia ja henkilökohtaisia ​​omaisuutesi omaisuutta, kuten seuraavia:

vesijetti
Moottoripyörät
Laitteet
Huonekalut
Tietokone

5.  Vakuuttaa osakkeet ja muut sijoitukset vakuudeksi

Jos sinulla on sijoituksia yksityisen pankin tai sijoitusvälittäjän kanssa, he voivat lainata rahaa tileilläsi vakuudeksi. Usein voit saada lainan jopa koko tilisi summaan.

6.Kiinnitä liikeomaisuus vakuudeksi


Yritykset voivat käyttää monia varoja lainan turvaamiseksi liiketoimintaansa. Esimerkiksi asiakas voi antaa suuren ostotilauksen tuotteelle. Tilauksen suorittamiseksi sinun on palkattava henkilöstöä tai tehtävä muita investointeja. Pankit usein lainata omaisuuttasi, kuten myyntisaamiset tai varastot.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat