Kuinka lujittaa lainat?

Lainojen yhdistely voi säästää rahaa, jos se tehdään oikein. Luotat lainoja siirtämällä kaikki pienet lainasi yhdeksi suuremmaksi. Jos haluat tulla eteenpäin, sinun täytyy löytää lainojen yhdistaminen, jolla on alhainen korko ja kohtuullinen määräaika. Voit konsolidoida henkilökohtaisen lainan tai saldonsiirto-luottokortin avulla. Jos konsolidoitat opintolainoja, sinulla on muita vaihtoehtoja.

1. Tee luettelo veloista

Et voi valita hyvää toimintatapaa, ennen kuin tiedät kuinka paljon velkaa. Etsi kaikki velat, jotka haluat yhdistää, ja luo luettelo seuraavilla tiedoilla:

Määrä on maksettava.
Kuukausittainen maksu.
Lainan korko.
Onko laina vakuutettu vai vakuudettomia. Vakuudelliset lainat ovat sidoksissa varoihin, esim. Autosi toimii autolainan vakuudeksi.

2. Tarkista luottotietosi.

Luotonantajat antavat lainoja vain, jos he ovat varma, että voit maksaa ne takaisin. Vedä ilmainen kopio luottoraportista ja kopio luottopisteistään. Yleensä tarvitset luotettavan luottopisteen (600-luvun puolivälissä) saadaksesi henkilökohtaisen konsolidaation lainan.

Sinun arvosana saattaa loukata virheitä luottoraportissa. Tarkista se perusteellisesti ja kiistä kaikki väärät tiedot. Esimerkiksi voi olla lueteltuja tilejä, jotka eivät kuulu sinuun, tai tilit saattavat olla virheellisiä kuin oletuksena.

Jos pistemäärä on vähäinen, odota vahvistamista. Voit maksaa alas velkaa ja parantaa luottotietosi ensin.

3. Tutkimuksen Lainojen Yhdistaminen.

Monet lainanantajat tarjoavat näille lainoille. Itse asiassa luultavasti saat tarjouksia postissa. Voit pyytää pankilta tai luotto-organisaatiolta henkilökohtaista konsolidointilainaa. Voit myös lähestyä online-lainanantajia. Ota huomioon seuraavat seikat:

Älä käytä suojattua lainaa vakuudettomien lainojen vakiinnuttamiseksi. Esimerkiksi lainanantaja voisi sanoa: "Luulen, että annamme sinulle 20 000 dollarin vakauttamislainan, mutta haluamme sinun laittaa kotiisi vakuudeksi." Jos olette vakuudeltaan vakuudeltaan lainanottaja, hän voi ottaa vakuuden.
Kiinnitä huomiota sekä korkoihin että takaisinmaksuajan pituuteen (pituuteen). Älä keskitä vain kuukausimaksua.

Tutkimus online-lainanantajille tarkasti. Heidän pitäisi olla fyysinen osoite lueteltu heidän verkkosivuilla ja käyttää salausta, kun toimitat tietoja. Tarkista Better Business Bureaun kanssa, jos on tehty valituksia.

4. Arvioi painopisteet.

Lainan vakauttaminen voi säästää rahaa kahdella tavalla: se voi alentaa kuukausittaista maksua tai saattaa laskea takaisin maksamasi summan. Jotkut lainat tekevät molemmat, mutta jotkut tekevät vain yhtä tai toista.

Esimerkiksi saatat löytää konsolidaatiolainan, joka leikkaa kuukausimaksut puoleen. Se tekee näin venyttämällä takaisinmaksuaikaa 20 vuoteen. Pääset maksamaan enemmän lainan elinaikaa.

Joissakin tilanteissa kuitenkin voit keskittyä vain kuukausittaisen maksun leikkaamiseen. Olet esimerkiksi menettänyt työnsä. Tässä tilanteessa pienempi kuukausimaksu antaa sinulle jonkin verran hengityskonetta, ja voit jälleenrahoittaa konsolidointilainan myöhemmin.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat