Asunto lainan vertailu

 On olemassa useita online-resursseja tänään, että voisi auttaa sinua lainojen vertailu, mutta se voisi olla siunaus sekä Bane kuin ylivoimainen määrä vaihto ehtoja voisi hyvinkin johtaa mieleen jäätyä! Jos olet vakavasti harkitsee ostaa unelmiesi kotiin, niin tässä on muutamia vinkkejä pitää mielessä, mitä etsiä, kun lainan vertailua.

Mitä harkitsemaan

Metsästää alhaisimmat korot: asuntolaina on huomattavan pitkän aika välin sitoutumista, ja tenures että voi venyttää jopa 20 vuotta tai enemmän. Tietenkin korko tarjotaan sinulle riippuu useista tekijöistä, kuten luotto-pisteet tai olemassa olevan suhteen pankkisi kanssa. Kuitenkin, se vielä kannattaa tehdä tutkimusta, joka tarjoaa alhaisimmat korot. Jopa 0,50% alennuksen korko voi merkitä huomattavia säästöjä joka kuukausi monta vuotta.

Palkkiot ja maksut asia: ole tietoinen eri lisä kustannuksia liittyvät asunto lainan. On olemassa useita maksuja ja kuluja, kuten käsittely maksu, joka ei palauteta, ja dokumentaatio maksu. Muut maksut varoa ovat osa pre-maksu kulut, Maksu tapa vaihtava maksuja, jne. Tällaiset maksut voivat merkittävästi lisätä lainaa niin tarkista, että ehdot sopivat tarpeisiisi.

Kampaa kautta posti laatikkoon parhaat tarjoukset: Jos sinulla on jo olemassa suhde pankkiin, mahdollisuudet ovat sinulla voi olla tarjoaa odottaa sinua sähköpostiisi Saapuneet. Tarjoukset posti laatikkoon voi tarjota paremmat ehdot kuin yleisiä tarjouksia lähetetään laajempi joukko hakijoita verkossa.

Tässä muutamia tehdä ja kiellot pitää mielessä harkitessaan hakee asuntolainan:

seurata

Älä keskittyä parantamaan luotto-pisteet. Se on ehdottoman välttämätöntä tehdä tämä, jos sinulla on huono Pisteet. On suositeltavaa saada luotto pisteet vähintään 750 tai yli haettaessa lainaa. Saatat pystyä saamaan asunto lainan kanssa pienempi luotto-pisteet, mutta on valmis enemmän epäsuotuisa lainan kannalta kuin korkeampaa korkoa tai pienempi lainan määrä.

Hanki kopio luotto-raportti hyvissä ajoin ennen soveltamista niin, että sinulla on riittävästi aikaa parantaa pisteet, jos tarpeen. Tarkista mahdolliset virheet, kuten väärin henkilökohtaisia tietoja tai väärä lainan tila, joka voisi olla tarpeettomasti vetämällä alas Pisteet.

Älä maksaa pois teidän veroja johdonmukaisesti ajallaan ja kokonaan. Näet luotto Pisteet nousta.

Kiellot

Älä tee useita hakemuksia lainoja. Tämä soi hälytys kelloa lainanantajille, jotka ajattelevat, että olet epätoivoisesti luottoa ja on sovellettava eri lähteistä. Useat samanaikaiset sovellukset vähentävät luotto-pisteet. Ota aikaa tutkia paras asunto lainan korot ja hakea vain yksi, joka sopii tarpeisiisi ja jos sinulla on parhaat mahdollisuudet tulla hyväksytyksi.

Älä käytä vain yksi online vertailu sivusto, joka luettelee eri asunto lainan tarjouksia. On joitakin sivustoja, jotka vain luettelo lainan lainanantajat, jotka mainostaa heidän kanssaan. Tämä tarkoittaa, että vain valittu määrä lainoja on esillä, joka on valtava negatiivinen, koska et menetä poolin mahdollisesti paremmin asunto lainan tarjouksia. Käytä useita resursseja tehdä oman tutkimuksen sijaan.

Älä ja ehdottomasti ei kiirehdi asunto lainan päätöksen jälkeen valintasi voi olla seura uksia, jotka vaikuttavat sinua monta vuotta.


Paras tapa vertailla ja valita asunto lainan tarjoaja on tehdä perusteellinen tutkimus eri tarjouksia saatavilla markkinoilla ja päättää, kumpi on sopivin sinulle kannalta korot, palkkiot ja muut ominaisuudet. Selventää epäilyksiä tai kysymyksiä sinulla on mahdollisten luotonantajien ja varmista, että olet selvillä siitä, mitä taloudellinen sitoutuminen on. Voit käyttää online-työkaluja, kuten asunto lainan EMI laskin laskea kustannukset kunkin lainan tarjouksen.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat