Pitäisikö konsolidoida opintolainoja?

Lainojen Yhdistely -ohjelma on oikea valinta, jos tavoitteena on yksinkertaistaa prosessia ja pitää optiot avoimina useille takaisinmaksusuunnitelmille, jotka ovat saatavilla liittovaltion lainoille. Et saa alhaisempia korkoja. Korko määritetään laskemalla lainojen korko painotetulla keskiarvolla pyöristettynä lähimpään kahdeksasosaan 1 prosenttiin.

Jos käytät yksityisiä lainanantajia opintolainojen vakauttamiseen, on mahdollista saada paremmat korot ja mahdollisesti kuukausittaiset maksut. Ohut mahdollisuus. Nämä ovat yksityisiä lainoja, joissa luotto-pisteet ja muut ehdot punnitaan sisään Jos sinulla on valtava työ, joka maksaa todella hyvin ja ei dings teidän luotto-raportti, kun olet valmis, voit löytää lainanantaja halukas antamaan sinulle tauon kiinnostusta saada Sinun asiasi. Jos ei ... no, se ei koskaan haittaa kysyä.

Seuraavassa on joitakin asioita, jotka on otettava huomioon arvioitaessa mahdollisuuksia opiskelija lainan vakauttaminen.

Miksi sinun pitäisi:
Alhaisemmat korot / kuukausimaksut. Korot eivät laske. Luottopisteesi voi parantaa. Tämä yhdistelmä tekee sinulle houkuttelevan lainanottajan ja johtaa kuukausittaisten maksujen pienenemiseen.

Vähemmän vaivaa. Keskimäärin luotonantajalla on seitsemän lainaa ja kolme lainahuoltopalvelua yhtiötä, kun he ovat valmistuneet. Se on paljon vastuuta pysyä mukana. Konsolidointi tarkoittaa yhden tarkistuksen yhdelle lainanantajalle kerran kuukaudessa.

Muuttuja vai kiinteä? Kaikki liittovaltion lainat ovat kiinteäkorkoisia, mutta yksityiset luotonantajat voivat tarjota houkuttelevia muuttuvia korkoja alle 3%. Toivottavasti talous ei mene kaatopaikalle ja muuttuvat hinnat kulkevat katon läpi.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat