Miten velan konsolidointi toimii

Lainojen yhdistaminen vakiinnuttamiseksi sinun tulee hakea uutta lainaa ja käyttää kyseisen lainan tuottoa maksamaan olemassa olevat velat. 

myymälä eri lainanantajien, ja erilaisia ​​lainanantajia, kuten:

Pankit (pienet paikallispankit ovat paras panos)
Luottolaitokset (opi, miten luottolaitokset toimivat)
Muut kuin pankkiasiakkaat
Vertaisasiakkaille

Konsolidointi hyvillä luottoilla: jos sinulla on hyvä luotto, sinulla on paljon vaihtoehtoja konsolidointiin. Jokainen edellä mainituista lainanantajista tarjoaa sinulle kilpailukykyisen lainan. Etsi selkeitä lainoja - sinun ei tarvitse etsiä "velan vakauttamista" lainoja. Ehdottomasti ostoksia, koska jotkut lainanantajat ovat parempia kuin toiset.

Konsolidointi huonolla luvalla: jos sinulla on vähemmän kuin täydellinen luoton, sinulla on vähemmän vaihtoehtoja, ja sinun on oltava varovainen. On vaikeampaa saada hyväksyntä, ja velan vakauttaminen maailma on tunnettu huijauksista. Aloita edellä lueteltujen lainanantajien tyypeillä. Jotkut vaativat, että annat vakuudeksi vakuuden tai käytät rahtaajan, ja sinun on arvioitava näiden strategioiden edut ja haitat. Voit myös käydä läpi yritysten, jotka mainostavat velan vakauttamisohjelmia. Se, mitä he todella tarjoavat, on velanhoidon tai velkaneuvonnan muoto, joka ei ole aina huono asia. Katso tarkasti, mitä he lupaavat, katso jos voit tehdä sen itse ja välttää jyrkkiä maksuja, jos et halua saada rahaa.

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat