Kuinka konsolidoida yrityksesi velkaa

Mikä on velan vakauttaminen?

Yksinkertaisesti sanottuna velkojen konsolidointi on prosessi yhdistää useita olemassa olevia luotto- ja lainauslinjoja yhdeksi tiliksi mahdollisimman alhaisella korolla. Tyypillisesti tämä saavutetaan käyttämällä uutta lainaa, joka kattaa kaikki muut velat, joten ainoa jäljelle jäävä velka on uusi konsolidoitu laina.

Onko yritys lainojen yhdistely minulle?

Jos olet ylivoimaisia useiden velkojien puheluista, konsolidointi voi olla hyödyllistä, sillä useiden tilien sijaan sinun on vain huolehdittava siitä. Ja saatat olla oikeutettu yrityssaneerausluottolainaan alhaisemmalla korolla, joten voit tehdä kuukausittain hallinnoitavampia maksuja, ja prosenttiosuus maksuista kohti päämiehelle (alkuperäinen lainausmäärä) verrattuna pelkästään kuukausittaiseen maksamiseen Kertynyt korko.

Kuten kaikkien yritysten rahoitusratkaisuissa, velkojen vakauttamisessa on etuja ja haittoja. Joten ennen kuin haet yrityksen velka-Lainojen yhdistaminen, on tärkeää tehdä matematiikka oman taloudellisen tilanteen ja varmista, että olet saada paljon. Taloudellinen neuvonantaja voi auttaa sinua vertailemaan uuden konsolidaation lainan yksityiskohtia olemassa olevien lainasopimusten kanssa. Tähän sisältyvät korot, kuukausimaksut ja kaikki uuteen lainaan liittyvät maksut. Haluat myös harkita lainan ehtoa, koska lainan pituus voi vaikuttaa efektiiviseen vuosikorkoon.

Viime kädessä velan vakauttamislainan tarkoituksena on tehdä yrityksen velkatilanteesta helpommin pienentämällä velkojien määrää ja vähennämällä kuukausittain tai kuukausittain maksamaa määrää (mikä parantaa kassavirtaa). Jos uusi yritysvelkailusopimus ei saavuta molempia näistä tavoitteista, se ei todennäköisesti ole hyödyllinen ratkaisu tilanteestasi.

                                                                              

Comments

Popular posts from this blog

velan uudelleenjärjestelyjen hyödyt

Hyödyt ja haitat velkaneuvontaa

Velkojen vakauttamisen edut ja haitat